Muka Surat

Monday, 26 September 2011

INFOPICTA-LELAKI X.....BUKAN CERITA LUCAH LAGI OIII....WAKAKAKAKAKA

Aku doakan keselamatan ke atas kamu wahai sahabat seislam, dan yang lain juga. Haaa......haha. Demikian penglipor lara, jike terlampau lame, tertidur juge,......... begitu lah keadaan aku sekarang yang sangap macam nak mati walhal kerja ku tak siap lagi....shooot...... Last dow, jika korang rase da cukup tengok movie x men untuk mengatakan yang korand " DIEHARD FAN, aku die hard taw, mesti tengok tiap kali kuar, premier lagi weh, haaaa........, Ceis, korang cube tengok carta di bah heneh dahulu, kalo le ke kenal sume, baru di declare sebagai Kipas susah mati (GEMPAK, kalo korang bacer dolu2 la....) So, cane? ahaks.....
Aku likey2 saranan die tu, READ MORE COMICS......wakakakakkaka

2 comments:

  1. pelik betul bentuk pokok ni...gagagaga~

    ReplyDelete
  2. family tree la, bkn pokok btollll.....dush....

    ReplyDelete