Muka Surat

Tuesday, 22 March 2011

Everybody Loves Me!!!!

  
Assalamualaikum........kengkawan........
-: kengkawan je? assobiyah la lu anak ikan......
IK: ekeleh......ak buat blog untuk kengkawan, bukan org len nk baco pon......yappedaa....
-: arghhhhhh........tak kire........YOU F**KING RASIST
IK: huh??.......WTF??????(monolog.....monolog......)
 
Bertemu kite ari nh, dimase keje di opis yg permai (ak karang cte nh malm td beb, tenet tade umah ak, ak upload la kt opis......alasan......hehe), ak teringat la plak janji kek bebudak nh, nk buat cite post bertajuk EVERYBODY LOVES ME......... so, arinih ak nk menyatakan kejujuran ak nk menulis cte bertajuk itu....haaa.......agagagagagagagaga

Sebagai permulaan, ak nh dikenali la dengan bapak bnyak name nye, ad panggil Din, Pak long, Din lekuk, Pok cik din, Abg ganas (ak reka, tp ak nk gak org pggil ak nh.....hehe) n yg paling ak gemor le kan, SOLEH, haaaa........ aceh ai, mmg sojuk jo den raso bilo org panggil den SOLEH, mmg padan namo tu ngan den........hehehe

Sambung2, so kehidupan ak nh tersangat la selesa, bkn sebab ak anak dato ke, tan sri ke, ape ke, tp ak ad family yg sporting, membe yg cool, n ramai la keliling ak yg best2. Walaupun ak nh kasor sket (seperti yg diberitahu di post sebelum nh), tp tah cam mane, sume syg gile kt ak..............haaaaa

Cerite ak disayangi semua org nh mule mase skola rendah gi, sebagai anak cekgu bahase omputih kt skola tu, pencapaian ak dalam pendidikan barat nh mmg la sangat menyerlah. In fact, kekadang rase cam omputih pn ad(walau kulit koko sket.....), tp GRAMMER n VOCAB ak mmg champion. So, akibat kepandaian ak, sume nk blaja n duduk sbela ak. Sebab ape????? sebab ape????? ak dah macam 'toyol' bergerak da. pekse je boleh tiru, ad latihan bole tanye......tak best???? Memang la best.....Aku yg best.......BUKAN korang wahai member skola rendahku......agagagagagagagaga. Jap2, puji balik, tp membe skola rendah mmg sporting la kn, ak agak skema sket dlu, TOUGH LOVE dari parent ak, so Anti sosial la sket. tp dorang layan ak bek je, ajk men guli...............B'kompang mase rehat......bagi arnab makan kt taman sains.........curi RMT(Rancangan Makanan Tambahan) ........ dan macam2 lagi la. So, Membe2 skola rendah....... For Loving Me........I love u all tooo.......agagagagagaga

Seterusnye, masuk skola mengengah, cekgu2 semua sayang ak.......tah la, mulut ak nh ad manis sket kalo bertembung dengan org tue.........bukan BODEK........HORMAT........haaaaa. So, ak didengki la oleh dak2 kelas ak yg mahu menjatuhkan imej ak akibat dengki.....keh3(Sory guys). Dorang bukan la benci kat ak, tp memang trend kt skola mase tu saling nk menjatuhkan........praktikel sebelum masuk real life la katekan.........Ok, so dorang terus menerus menjalankan perancangan licik, ajak ak ponteng la(tp ble ak tido je, dorang gi klas.....hampeh x?), ajak ak fly la(ak bukan nk gi sangat, tp sebagai pencinta alam, ak ske tgk pokok n semak samun memalam, so, bukan sala ak la fly, ak cme PENCINTE ALAM...hehe) n pelbagai la. Tp yg paling ak ngat, ad skali tu ak tak buat keje skola, membe ak terang2 je repot kat ustazah.......... cube korang teka ape ustazah cakap kt budak yg repot tu????
Teka la.........teka la..........hahaha( mesti korang ckap CECITE....CECITE......kn?.....kn?....hahaha)

 
 (gambar hiasan menggambarkan cerite.....agagagagagaga)
Membe: Ustazah, nape saye kne berdiri atas kerusi nih......din pon tak buat keje skolah......die lagi la, tak buat langsung, saya ad la jugak buat sikit.....haaaa
Ustazah:Kamu diam,kamu dala malas, keje tak buat........solehuddin tape la, die pandai, tak buat pun perikse die bagus.................

Sket lebey kurang la.......haaa.......mesti tak caye kn???? TRUE STORY.......keh3....... Tp cam bese la, ak cover balik, memembe kt skola mengengah memang sempoi........lepak sme, makan same, buli org same, pecah masuk bilik guru sesame........so, mmg rapat la ngan sesetengah tu, yg selebihnye tak sgt. SEBAB???

KORANG BELAJA KAT LUAR NEGARE TINGGALKAN AK BELAJA KT MALAYSIA!!!!!!!!!!!

nih sebabnye......hagagagagagagagaga..............................

To be continued ble ak ad mase.......keh3

3 comments:

  1. kau sure byk tambah garam.. ajinamoto semua kan.. obvious gile kot hahaha

    ReplyDelete
  2. such a fun story mory. enjoice! ;D

    ReplyDelete